100% sigurna kupovina

Nordica Extraflame peć na pelete CLEO COMBI 6,4/6kW (183/172 m3)

Nordica
Nordica

Cleo Combi ima dva modusa funkcioniranja:
1. za sagorijevanje drveta
2. za korištenje peleta

 • priključuje se na klasičan dimnjak i nije potrebna izvedba specijalnih dimnjaka za peći na pelete
 • površina grijanja: 180 m3
AKCIJA: Iskoristi priliku i uštedi 5883.75 kuna!
Mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata, već od 1799.1 kn mjesečno.
 • American Express MasterCard Visa Diners
 • Dostava za ovaj artikl je besplatna!
  Naša najniža cijena:
  25.873,75 kn 19.990,00 kn
  Cijena za plaćanje karticama 21589.2 kn / već od 1799.1 kn/mj.
  Cijena za plaćanje PayPal-om 20789.6 kn
  Trenutno 13 kupaca gleda ovaj proizvod.

  Peć Cleo Combi ne koristi električnu energiju, a za unos peleta u ložište brine se sila gravitacije tako da peć možemo postaviti tamo gdje peći na pelete s većim stupnjem automatizacije ne bismo mogli. Budući da Cleo Combi ne koristi sustav za upuhivanje zraka, plamen koji se dobiva sagorijevanjem peleta nije malen i sabit kao kod ostalih peći na pelete. Plamen je nalik vatri koja nastaje sagorijevanjem drveta što doprinosi vizualnom, opuštajućem efektu.

  Cleo Combi ima dva modusa funkcioniranja:
  1. za sagorijevanje drva
  2. za korištenje peleta

  Prilikom korištenja peleta rešetkastom zaštitom prekriva se otvor ložišta čime se spriječava da greškom umetnete drva. Za zapaljenje peleta jednostavno se koristi maleni upaljač dok prilikom grijanja na drva možete koristiti potpaljivače kao i kod drugih peći. Jednom kada peleti već sagorijevaju, možete promijeniti postavke peći za korištenje drva te ubaciti drva u već vruće ložište. Peć posjeduje unutarnji spremnik iz kojega peleti prema potrebi padaju u ložište.To znači da uvijek možete imati zalihu peleta –koja je garantirano suha –koja će vam koristiti kada nemate drva. Naravno da ima manje posla za vas kada koristite pelete –jedino što morate brinuti jest da je spremnik peleta pun.

  Cleo Combi sadrži primarni, sekundarni i tercijarni dovod zraka u ložište te radi uz učinkovitost od preko 79%. Sa svojih 6kW Cleo je prikladan za manje ili prostorije srednjih veličina, kao i za ugodno sekundarno grijanje. Peć Cleo Combi priključuje se na klasičan dimnjak i nije potrebna izvedba specijalnih dimnjaka za peći na pelete.

   ,
  /
  , ,
  Brands: .
  Garancija

  2 godine

   ,
  /
  , ,
  Brands: .